Program IDEI Workshop-uri Exploratorii Competitie 2011

Consiliul National al Cercetarii Stiintifice (CNCS) impreuna cu Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) au lansat competitia 2011 pentru Workshop-uri Exploratorii - Program IDEI. Prin acest instrument de finantare se urmareste initierea de colaborari stiintifice intre cercetatori romani si straini, in vederea abordarii si promovarii unor directii noi de cercetare, si implicarea studentilor, doctoranzilor si tinerilor cercetatori in activitati stiintifice de actualitate pe plan international.

Programul se adreseaza cercetatorilor care isi desfasoara activitatea intr-o institutie de invatamant superior sau de cercetare din Romania.

Pachetul de informatii se gaseste la adresa:
http://uefiscdi.gov.ro/articole/2594/Workshop-uri-Exploratorii-Competitia-2011.html

Aplicatiile se depun, in format electronic si tiparit (semnat) la sediul CNCS (Str.Schitu Magureanu, Nr.1, Sector 5, Bucuresti, Cod 050025) sau prin posta rapida/ prioripost.

Cererile de finantare se depun intr-o singura etapa, pe tot parcursul anului, dar cu cel putin 2 luni inainte de data programata pentru desfasurarea evenimentului (cu exceptia cererilor de finantare pentru evenimentele programate in perioada 27 iunie - 1 septembrie 2011) si se redacteaza conform structurii Cererii de finantare.


Persoana de contact:
Simina Smarandache - Telefon: 021-3071933 Fax: 021-3071919 simina.smarandache@uefiscdi.ro

Program IDEI Scoli de Studii Avansate Competitie 2011

CNCS - UEFISCDI au lansat un nou instrument de finantare, care vizeaza tratarea in profunzime a unor teme de cercetare exploratorie/subiecte clar definite, ce se incadreaza intr-una din prioritatile sustinute prin Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare si Inovare pentru perioada 2007-2013 si raportarea de noi progrese referitoare la aceste teme/subiecte, neexpuse inca la nivel de curs universitar.

Programul se adreseaza cercetatorilor care isi desfasoara activitatea intr-o institutie de invatamant superior sau de cercetare din Romania. Participantii la eveniment sunt cercetatori romani si straini, inclusiv tineri cercetatori ocupand pozitii doctorale si/sau postdoctorale.

Pachetul de informatii se gaseste la adresa:
http://uefiscdi.gov.ro/articole/2596/Program-IDEI--Scoli-de-Studii-Avansate--Competitia-2011.html

Cererile de finantare se depun, in format electronic si tiparit (semnat) la sediul CNCS (Str.Schitu Magureanu, Nr.1, Sector 5, Bucuresti, Cod 050025) sau se transmit prin posta rapida/ prioripost.

Aplicatiile se depun intr-o singura etapa, pe tot parcursul anului, dar cu cel putin 1 luna inainte de data programata pentru desfasurarea evenimentului si se redacteaza conform structurii Cererii de finantare.

Persoana de contact:
Simina Smarandache - Telefon: 021-3071933 Fax: 021-3071919 simina.smarandache@uefiscdi.ro

Propuneri eligibile Cadrul de colaborare in cercetarea stiintifica Romania - Franta

Procesul privind stabilirea eligibilitatii cererilor de finantare depuse in cadrul competitiei 2011 - colaborare in cercetarea stiintifica Romania - Franta a fost finalizat. Lista propunerilor declarate eligibile poate fi vizualizata aici

Persoana de contact:
Monica Cruceru - Telefon: 021-3071961 Fax: 021-3071919 monica.cruceru@uefiscdi.ro