Competitie 2011

Competitia derulata de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) impreuna cu Consiliul National al Cercetarii Stiintifice (CNCS), in cadrul PN2, programele Resurse Umane si IDEI se afla la etapa publicarii rezultatelor cu privire la stabilirea eligibilitatii. In intervalul 24 - 26 mai 2011 se primesc eventuale contestatii pentru proiectele declarate neeligibile. Contestatiile trebuie sa fie justificate si sustinute prin documente doveditoare. Orice contestatie primita in afara intervalului stabilit nu se ia in considerare.

Rezultatele procesului de verificare al eligibilitatii pot fi vizualizate la:
http://uefiscdi.gov.ro/articole/2554/Rezultatele-procesului-de-verificare-a-eligibilitatii.html

Procesul de evaluare peer - review, pentru propunere de proiecte declarate eligibile se desfasoara in perioada 8 iunie - 23 august 2011 de catre experti recunoscuti pe plan international, fiecare proiect avand alocat cel putin 50% experti evaluatori selectati din strainatate, din celelalte state membre ale Uniunii Europene sau din statele membre ale Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica, cu exceptia proiectelor din domeniile cu specific romanesc.

Program IDEI Proiecte de Cercetare Exploratorie Competitie 2011

In cadrul Competitiei 2011 (PNCDI II) pentru Programul IDEI - Proiecte de Cercetare Exploratorie (PCE) a fost depus un numar de 1054 propuneri de proiect, dintre acestea 834 fiind declarate eligibile in urma verificarii criteriilor de eligibilitate.

Proiecte de cercetare pentru stimularea constituirii de tinere echipe de cercetare independente tip TE

Pentru Competitia 2011 - Proiecte de cercetare pentru stimularea constituirii de tinere echipe de cercetare independente - tip TE, a fost depus un numar de 300 propuneri de proiect, dintre care 233 au intrunit criteriile de eligibilitate stabilite prin pachetul de informatii.

Proiecte de cercetare postdoctorala tip PD

Perioada de stabilire a eligibilitatii propunerilor de proiect din cadrul Competitiei 2011, Resurse Umane - Proiecte de cercetare postdoctorala - tip PD, s-a finalizat, dintr-un numar de 281 propuneri de proiecte, depuse in competitie 225 sunt declarate ca fiind eligibile potrivit pachetului de informatii.