25.04.2013
Balkan Venture Forum - BkVF

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) in calitate de partener al proiectului Venture Initiative in Balkan Europe-VIBE, finantat prin Programul de Cooperare Transnationala Sud-Estul Europei (SEE), invita toate firmele inovative la Forumul Balkan Venture Forum - BkVF, desfasurat in perioada 21 - 22 mai 2013, la Sofia.

In acest an Sofia va fi "punctul 0" al inovarii la nivel regional. Aici se vor aduna intreprinzatorii inovativi, investitori, reprezentanti ai capitalului de risc si alti actori care sprijina mediul antreprenorial.

Evenimente asociate precum Mini-Seedcamp (22 mai 2013); Leancamp (23 mai 2013) si EMMINVEST - workshop-ul investitorilor vor fi organizate in aceeasi perioada.

Organizatorii lanseaza invitatia firmelor interesate sa se inscrie la acest eveniment, termenul limita este 1 mai 2013. Din numarul total de aplicatii 36 de firme vor fi selectate pentru a se prezenta in fata investitorilor. Majoritatea oportunitatilor de finantare vor fi in domeniile: TIC, stiintele vietii (Bio-medicina, Bio-tehnologii, sanatate, farmaceutica si instrumente medicale), in domeniul energiilor regenerabile, eficienta energetica si al conceptului de "energie verde".

De asemenea, la lucrarile forumului sunt invitati sa participe, in calitate de auditori si vizitatori, toti cei interesati de propunerile prezentate, planurile de afaceri, extinderea retelei de afaceri si realizarea de noi contacte.

Mai multe detalii despre program, speakeri si oportunitati de prezentare a propriei idei de afaceri, puteti gasi la adresa: http://www.balkanventureforum.org/


Persoana de contact

Marius Mitroi - Coordonator proiect
E-mail: marius.mitroi@uefiscdi.ro