13.11.2014
Competitie Tinere Echipe de Cercetare

A fost lansata competitia 2014 pentru subprogramul "Tinere Echipe de Cercetare" finantat in cadrul Programului Resurse Umane al Planului National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare PNCDI II.

Acest instrument de finantare se adreseaza tinerilor cercetatori care sunt doctori in stiinte, avand titlul obtinut in urma cu cel mult 10 ani fata de momentul depunerii proiectului. Programul se adreseaza inclusiv celor care activeaza in strainatate si doresc sa isi desfasoare activitatea de cercetare intr-o institutie din Romania.

Durata proiectului este de minimum 12 luni si maximum 24 luni. Finantarea maxima acordata pentru un proiect cu o durata de 24 de luni este de 550.000 lei.

Cererile de finantare se depun prin intermediul platformei web www.uefiscdi-direct.ro nefiind necesara depunerea si in format tiparit.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de finantare este 17 decembrie 2014, ora 24:00

Informatii detaliat sunt disponibile in pachetul de informatii


Persoana de contact UEFISCDI:
Mihaela Pirsoaga
Telefon: 021.308.05.16 Email: mihaela.pirsoaga@uefiscdi.ro

Premierea obtinerii atestatului de abilitare

In vederea stimularii si sustinerea calitatii, a impactului si a vizibilitatii internationale a cercetarii romanesti prin recunoasterea si sustinerea abilitarii a fost lansata competitia dedicata Premierii obtinerii atestatului de abilitare.

Competitia vizeaza cadre didactice/cercetatori din invatamantul superior sau afiliati unor institutii de drept public sau de drept privat din Romania care au obtinut atestatul de abilitare.

Aplicatiile vor fi analizate si admise/respinse in ordinea primirii lor. Pentru premiile acordate din bugetul anului 2014 se primesc cereri de finantare in regim continuu, pana la finalizarea fondurilor alocate, dar nu mai tarziu de 20 noiembrie 2014.

Cererile de finantare se elaboreaza conform pachetului de informatii disponibil aici


Persoana de contact UEFISCDI:
Laura Badea
Telefon: 021.308.05.24 Email: laura.badea@uefiscdi.ro