Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Factori relativi de impact


Conform Ordinului Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, numarul 4.691 din 26 iulie 2011, pe site-ul UEFISCDI trebuie publicata lista factorilor relativi de impact (raportul dintre factorul de impact al revistei si factorul de impact agregat al domeniului din care face parte revista, in cazul in care revista se regaseste in mai multe domenii, se va lua in considerare cel mai favorabil) pentru toate revistele cotate ISI, conform ultimei editii a Journal Citation Reports.

 

NEW Lista factorilor relativi de impact calculati pentru toate revistele cotate ISI (reviste cuprinse in Journal Citation Reports 2015).


 

Lista factorilor relativi de impact calculati pentru toate revistele cotate ISI (reviste cuprinse in Journal Citation Reports 2014).

Lista factorilor relativi de impact calculati pentru toate revistele cotate ISI (reviste cuprinse in Journal Citation Reports 2013).

Lista factorilor relativi de impact calculati pentru toate revistele cotate ISI (reviste cuprinse in Journal Citation Reports 2012).

 

Lista factorilor relativi de impact calculati pentru toate revistele cotate ISI (reviste cuprinse in Journal Citation Reports 2010).

 

Persoana de contact :

dr. Victor VELTER
Tel: 021 30 80 540
Fax: 021 31 15 992
E-mail: victor.velter@uefiscdi.ro

(articol actualizat in: 21/7/2016)
Trimite pe email