Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Platforma Engage in the Romanian Research Infrastructures System


Platforma Engage in the Romanian Research Infrastructures System (ERRIS) a fost creata pentru a veni in sprijinul coordonatorilor infrastructurilor de cercetare publice/private din Romania si a celor care doresc sa beneficieze de serviciile oferite de aceste infrastructuri, stimuland colaborarea si participarea la retele nationale si internationale de profil a comunitatii stiintifice din Romania.

 

Dezvoltata ca o retea sociala, platforma ERRIS este un "facebook of things" in care infrastructurile de cercetare sunt “actori”, avand posibilitatea de a-si face cunoscute serviciile intr-o piata cat mai larga si mai diversificata.

 

Prin realizarea acestei platforme se raspunde, totodata, actiunilor necesare internationalizării sistemului national de cercetare, dezvoltare si inovare, in concordanta cu Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare si Inovare 2014-2020.

 

Vizionand filmul de prezentare puteti sa va familiarizati cu serviciile oferite  si sa descoperiti functionalitatile platformei.

ERRIS a fost dezvoltat in cadrul proiectului PODCA, “Eficientizarea monitorizarii electronice a datelor din sistemul CDI (TIC)


(articol actualizat in: 26/6/2017)
Trimite pe email