19.11.2014
Premierea rezultatelor cercetarii - articole Competitie 2014

A fost lansata competitia 2014 pentru Premierea rezultatelor cercetarii - articole subprogram finantat in cadrul Programului Resurse Umane al Planului National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare (PNCDI II).

Prin acest instrument de finantare se doreste cresterea calitatii, a impactului si a vizibilitatii internationale a cercetarii romanesti prin recunoasterea si recompensarea rezultatelor semnificative publicate in reviste de prestigiu din fluxul stiintific principal international.

Competitia se adreseaza cercetatorilor afiliati unor institutii din Romania, autori de articole stiintifice publicate in reviste indexate de Thomson Reuters in Science Citation Index Expanded (Science), Social Sciences Citation Index (Social Sciences) sau Arts & Humanities Citation Index (Arts & Humanities).

Pentru premiile acordate din bugetul anului 2014 se primesc cereri de finantare in regim continuu, pana la data de 30 noiembrie 2014.

Cererile vor fi analizate si admise/respinse in ordinea primirii lor. Cererile admise vor fi platite in ordinea admiterii lor, in limita fondurilor disponibile, pana la epuizarea bugetului alocat anului 2014.

Pachetul de informatii este disponibil la:
http://uefiscdi.gov.ro/articole/3864/Pachet-informatii-articole-2014.html

Persoana de contact:
Lioara Dobroiu
Telefon: 021.3080.530; E-mail: lioara.dobroiu@uefiscdi.ro