09.10.2014
Competitie Romania- Franta

In baza acordului incheiat intre Ministerul Educatiei Nationale - MEN (Romania) si Agence Nationale de la Recherche - ANR (Franta), Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) impreuna cu ANR, lanseaza cea de-a cincea competitie dedicata proiectelor comune de cercetare.

Procedura de aplicare, calendarul competitiei, documentele utile sunt prezentate in detaliu: aici

Persoana de contact UEFISCDI:
Monica Cruceru
Telefon: 021.308.05.61 Email: monica.cruceru@uefiscdi.ro

Apel SIINN ERA NET

UEFISCDI, in calitate de partener al proiectului SIINN ERA NET anunta lansarea celui de al treilea apel comun transnational pentru proiecte de cercetare transnationale privind aspectele legate de riscurile potentiale ale nanomaterialelor fabricate pentru mediu, sanatatea umana si siguranta.

Apelul este deschis pentru propuneri inovatoare de cercetare transnationale axate pe nano-materiale fabricate, care se incadreaza in tematicile: evaluarea expunerii; mecanismele de toxicitate; impactul nano-materialelor fabricate asupra mediului; efectele nano-materialelor asupra sanatatii umane.

Termenul limita pentru depunerea proiectelor este 16 ianuarie 2015 ora 12.00 A.M CET (07.00, ora Washington DC)

Pachetul de informatii asociat apelului este disponibil: Apel SIIN ERA NET


Persoana de contact UEFISCDI:
Mihaela Manole
Telefon: 021.302.38.63 Email: mihaela.manole@uefiscdi.ro

Comisia Fulbright din Romania

Portretele bursierilor Fulbright, informatii referitoare la granturile puse la dispozitia cadrelor didactice precum si activitatile curente sunt prezentate in detaliu in buletinele informative ale Comisiei Fulbright din Romania


Contact:
Email: office@fulbright.ro