27.05.2014
Rezultate preliminare competitie 2013 - Program PARTENERIATE
Proiecte colaborative de cercetare aplicativa

Procesul de evaluare pentru competitia 2013 - Program PARTENERIATE - Proiecte colaborative de cercetare aplicativa a fost finalizat.

Rezultatele preliminare sunt disponibile la: http://uefiscdi.gov.ro/articole/3757/Rezultate-preliminare-PCCA-2013.html


Persoana de contact UEFISCDI:
Andreea Dimitriu Telefon: 021.302.38.52
Email: andreea.dimitriu@uefiscdi.ro

Sedinte publice de prezentare a rezultatelor
Programe IDEI, PARTENERIATE, RESURSE UMANE

In perioada 18-19 iunie, UEFISCDI, in calitate de agentie de finantare, creeaza contextul favorabil prezentarii rezultatelor obtinute intr-un esantion din proiectele de cercetare finantate, in competitia 2011, din Programele IDEI, PARTENERIATE si RESURSE UMANE.

La aceste sedinte publice poate participa orice reprezentant al comunitatii stiintifice din Romania interesat de temele abordate. Participarea se poate face prin transmiterea, cu cel putin 3 zile inainte de desfasurarea sedintei, a unei intentii de participare (prin email) persoanei de contact in functie de Program si tema abordata.

Locatie:

Biblioteca Nationala a Romaniei (Bd.Unirii nr.22, sector 3, Bucuresti)

Teme abordate:

Programe IDEI si RESURSE UMANE
Program PARTENERIATE

Persoane de contact UEFISCDI:
Programe IDEI si RESURSE UMANE: Irina Bitescu Telefon: 021.308.05.34
Email: irina.bitescu@uefiscdi.ro

Program PARTENERIATE: Mihaela Fratila Telefon: 021. 302.38.86
Email: mihaela.fratila@uefiscdi.ro

Apel ERA-MIN ERA NET – 2014

UEFISCDI, in calitate de partener al proiectului ERA-MIN ERA NET anunta lansarea celui de-al doilea apel comun transnational pentru proiecte de cercetare transnationale in vederea sprijinirii unei aprovizionari durabile si responsabile a resurselor primare din Europa.

Apelul abordeaza toate aspectele legate de lantul valoric al materiilor prime non-energetice, grupate in trei arii tematice: resurse primare; resurse secundare (reciclare); inlocuire a materialelor critice

Informatii detaliate privind Apelul sunt prezentate la: http://uefiscdi.gov.ro/articole/3690/Apel-ERA-MIN-ERA-NET-2014.html


Persoana de contact UEFISCDI:
Mihaela Manole: Telefon: 021.302.38.63
Email: mihaela.manole@uefiscdi.ro

Cum sa scrii o propunere competitiva pentru HORIZON 2020

Asociatia Managerilor si Administratorilor de Cercetare din Romania (RARMA) organizeaza, in data de 11 iulie, Seminarul cu tema "Cum sa scrii o propunere competitiva pentru Programul HORIZON 2020".

Scopul seminarului consta in pregatirea cercetatorilor, managerilor de cercetare si a altor persoane interesate din ONG-uri, in vederea elaborarii de propuneri profesionale si competitive pentru Programul European de Cercetare, HORIZON 2020.

Pentru mai multe informatii cu privire la acest seminar accesati: www.rarma.ro