21.03.2017

Completarea Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) cu noi membri

În vederea completării componenței nominale a CNATDCU, Ministerul Educației Naționale (MEN) a lansat procesul de selecţie a noilor membri CNATDCU pentru mandatul 2016-2020. Aplicaţiile candidaților se vor încărca pe platforma www.brainmap.ro pâna la data de 31 martie 2017 ora 24:00 și trebuie să aibă avizul instituției candidatului.

Pot aplica cercetători și cadre didactice cu experiență proprie de cercetare la nivel înalt, recunoscută în ţară şi străinătate, dovedită și validată prin realizări specifice și prin îndeplinirea standardelor minime pentru abilitarea în domeniul lor de specialitate.

MEN numește un Comitet de selecție format din 3-5 personalități care analizează aplicațiile depuse și înaintează MEN o listă cuprinzând propunerile lor pentru componența Consiliului General, a comisiilor de specialitate și a comisiilor de contestații ale CNATDCU.

Listele cuprinzând propunerile comitetului de selecție vor fi făcute publice în perioada 16-20 aprilie 2017. În acest interval, orice persoană fizică sau juridică are dreptul să transmită eventuale obiecții și sesizări argumentate către MEN pe adresa cnatdcu@edu.gov.ro.

După finalizarea termenului de consultare publică, noii membri ai Consiliului General, ai comisiilor de specialitate și ai comisiilor de contestații sunt numiți prin ordin al ministrului educației naționale.

Pentru mai multe detalii consultati adresa transmisa de MEN catre Universitati, Academia Romana si Institutele de Cercetare, pe care o puteti descarca de la adresa: /UserFiles/newsletter/MEN_completare_CNATDCU.pdf

CONTACT:
cnatdcu@gov.edu.ro



 


Adresa:
Str. Mendeleev nr. 21-25,
Sector 1, Cod 010362, Bucuresti.

Contact:
E-mail: pr@uefiscdi.ro
Tel: 004 021 30 23 850
Fax: 004 021 31 15 992

Program de lucru:
Luni - Vineri 8:00-16:00

            

Daca doriti sa nu mai primiti acest email va rugam sa ne contactati la adresa: dezabonare@uefiscdi.ro.
Copyright © 2017 UEFISCDI, Toate drepturile rezervate.