Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Membership


UEFISCDI membru European Association of Research and Technology Organisations

Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) a devenit, din anul 2003, membru  European  Association of Research and Technology Organisations (EARTO).

EARTO este o asociatie internationala non-profit, cu sediul la Bruxelles avand ca misiune  promovarea si apararea intereselor RTO in Europa, consolidarea  profilului si pozitia   actorilor  cheie, furnizarea de servicii catre membrii EARTO, cat si  furnizarea de informatii si consultanta care sa-i ajute sa utilizeze la maxim oportunitatile de finanatare pentru programele de R&D si inovare.


 

UEFISCDI membru Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti

Din anul 2010 UEFISCDI a devenit membru  al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB).

CCIB este o organizatie autonoma, neguvernamentala, apolitica, fara scop patrimonial, cu personalitate juridica, de utilitate publica, destinata reprezentarii, apararii si sustinerii intereselor membrilor sai si a celorlalti operatori economici din municipiul Bucuresti, pentru dezvoltarea comertului si industriei, agriculturii si serviciilor corespunzator cerintelor economiei de piata.
 

UEFISCDI membru Word Futures Studies Federation

Incepand cu luna februarie 2013, Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) este membra a Word Futures Studies Federation (WFSF).

Scopul WFSF est acela de a stimula schimbul de idei, viziuni si planuri alternative in vederea constructiei viitorului.

UEFISCDI, in calitate de membra a WFSE, incurajeaza si promoveaza proiecte si activitati care urmaresc studiul viitorului, o abordare moderna de responsabilizare a generatiilor viitoare.

Noua calitate dobandita de UEFISCDI va contribui la consolidarea si cresterea vizibilitatii agentiei pe plan international.


(articol actualizat in: 15/2/2013)
Trimite pe email