Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Conferinta Nationala a Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior CNCSIS 3


Desfasurata sub titlul “Cercetarea Stiintifica – prezent si perspective” Conferinta CNCSIS 3, a fost organizata la Universitatea “Transilvania”din Brasov, în anul 2001.


Conferinta a fost organizata in perioada 11-12 mai 2001. Organizatorii au fost Ministerul Educatiei Nationale si CNCSIS, avand drept coorganizator Universitatea Transilvania din Brasov. Partea tehnica a organizarii conferintei a fost asigurata in intregime de UEFISCSU.

Este de subliniat faptul ca aceasta editie a conferintei a avut loc imediat dupa infiintarea Ministerului Educatiei si Cercetarii, care asigura in prezent coordonarea invatamantului superior si a cercetarii stiintifice. In perioada precedenta aceasta coordonare a fost asigurata de doua ministere distincte: Ministerul Educatiei Nationale, respectiv Agentia Nationala pentru Stiinta, Tehnologie si Inovare.

Conferinta a reprezentat un bun prilej de intalnire a factorilor de decizie privind politica stiintei in Romania: Ministerul Educatiei si Cercetarii, Academia Romana, Parlamentul Romaniei, cele mai reprezentative persoane care au participat fiind:

Ministerul Educatiei si Cercetarii:

 

Au mai participat la conferinta rectori si prorectori ai universitatilor de stat, directori de institute de cercetare, alti cercetatori, precum si persoane implicate in managementul stiintei in Romania.

 

  • Ministrul Educatiei si Cercetarii
     
  • Ministrul delegat cu activitatea de cercetare
     
  • Secretarul de Stat pentru Invatamantul Superior
     
  • Secretarul de Stat pentru Cercetarea Stiintifica

    Academia Romana:

     
  • Secretar general – Acad. Andrei Tugulea

    Parlamentul Romaniei:

     
  • Presedintele Comisiei de Invatamant si Stiinta a Senatului
     
  • Secretarul Comisiei pentru Stiinta si Invatamant a Camerei Deputatilor
     
  • Alti senatori si deputati
(articol actualizat in: 6/9/2009)
Trimite pe email