Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Conferinta Nationala a Cercetarii Stiintifice din Invatamantul Superior CNCSIS 5


Conferinta CNCSIS 5 a avut ca tema principala de discutie “Economia bazata pe cunoastere – rolul universitatilor si al cercetarii” fiind organizata la Universitatea „Ovidius” din Constanta, in anul 2003.

Conferinta a avut loc în ziua de 7 iunie 2003.

La Conferinta au fost  invitati reprezentanti ai universitatilor, ai institutelor de cercetare din structura Ministerului Educatiei si Cercetarii si Academiei Române, precum si reprezentantul Fundatiei Europene pentru Stiinta (ESF).

Conferinta si-a propune sa analizeze rezultatele activitatii de cercetare stiintifica din universitati în anul 2002. Au fost anuntate rezultatele evaluarii centrelor de cercetare nominalizate centrele de excelenta in cercetarea stiintifica pentru anul 2003. Totodata, au fost prezentate rezultatele procesului de evaluare la zi, a editurilor si revistelor stiintifice romanesti. Un punct important al conferintei a fost decernarea premiilor CNCSIS pentru anul 2003.

In cadrul evenimentului au fost organizate o masa rotunda si o conferinta de presa care au abordat tema principala a conferintei: ,,Economia bazata pe cunoastere – rolul universitatilor si a cercetarii”.
 

(articol actualizat in: 6/9/2009)
Trimite pe email