Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Apel ERA-AGE Extension 2011


A fost deschis apelul in cadrul proiectului European Research Area  in Ageing -(ERA-AGE Ext) pentru propuneri de proiecte in domeniul Imbatranirii Active si Sanatoase pe tot parcursul vietii (Active and Healthy Ageing Across the Life Course). Apelul este un apel comun al proiectului ERA-AGE EXT si al initiativei FLARE2.

Apelul este dedicat fenomenului de imbunatatire a imbatranirii active si sanatoase, si in particular, abordarii prioritatii majore stabilite de AHAIP (Active and Healthy Ageing Innovation Partnership) de crestere cu 2 ani a sperantei de viata in Uniunea Europeana pana in 2020.

Institutiile care aplica pentru finantare trebuie sa fie eligibile conform regulilor nationale de finantare ale tarilor din care fac parte. Grupurile multidisciplinare de cercetare ce alcatuiesc consortiul proiectului pot sa cuprinda 3-5 institutii eligibile din tarile ce ofera finantare in proiectul ERA-AGE Ext.

Pre-propunerile s-au depus in perioada 1 iunie 2011 si 03 octombrie 2011.
Informatii complete despre acest apel sunt disponibile la adresa de web: http://era-age.group.shef.ac.uk/joint-calls.html

Aici se pot vizualiza propunerile cu participare romaneasca primite.

Persoana de contact: Luciana BRATU, e-mail: luciana.bratu@uefiscdi.ro; tel.: +40 21 307 1910


(articol actualizat in: 17/11/2011)
Trimite pe email