Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

A cincea editie a Cafenelei de stiinta


Cafeneaua de stiinta – un proiect Radio Romania Cultural si UEFISCDI

Stiinta este magie care functioneaza

 

Kurt Vonnegut

Radio Romania Cultural si UEFISCDI va invita la a cincea editie a Cafenelei de stiinta

România, mereu.inovatoare! este motto-ul acestei ediţii care vă prezintă invenţii şi tineri inventatori, despre care şi cu care va discuta realizatoarea Corina Negrea.

Faptul că tinerii inventatori români merită pe deplin atenţia şi aprecierea noastră a fost dovedit şi de ediţia 2011 a evenimentului Inventika pentru tineri din cadrul Salonului Internaţional de Invenţii, Cercetare Ştiinţifică şi Tehnologii noi de la Bucureşti.

După mai bine de 100 de ani de existenţă şi peste doi ani de renovări, Muzeul de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Bucureşti şi-a deschis porţile pentru publicul larg venit în număr mare să-i admire noua înfăţişare.

Este acum momentul ca pe calea undelor şi ascultătorii Radio România Cultural să patrundă în muzeu, prin intermediul emisiunii Cafeneaua de ştiinţă, difuzată în direct de la muzeu la Radio România Cultural, luni, 10 octombrie 2011, între orele 19.00 şi 21.00.

O emisiune realizată în colaborare cu: Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţămăntului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării, UEFISCDI şi Muzeul de Istorie Naturală "Grigore Antipa" din Bucureşti.


(articol actualizat in: 17/5/2012)
Trimite pe email