Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

ANUNT


Conform Deciziei ANCS, structura si continutul pachetului de documente necesare contractarii se modifica. In acest sens, platforma web de contractare trebuie actualizata. Astfel, procedura de contractare poate fi reluata dupa data de 20 octombrie 2011.

Documentele necesare contractarii se vor completa on-line, prin accesul in pagina proprie a fiecarui director de proiect, pusa la dispozitie de catre Autoritatea Contractanta la adresa: http://www.idei-cdi.ro/ reincepand dupa data de 20 octombrie 2011 si se vor transmite in forma printata, cu semnaturi, in doua exemplare, direct la sediul UEFISCDI sau prin posta la adresa Str. D.I. Mendeleev, nr. 21-25, camera 617, sector 1, Bucuresti

Perioada de contractare : 21 - 31 octombrie 2011

Implementarea proiectelor incepe cu data de 5 octombrie 2011. Unele proiecte pot incepe si ulterior acestei date, daca directorul de proiect are in derulare un proiect tip PCE Competitia 2008 sau o bursa postdoctorala POSDRU. In acest caz, data de incepere a contractului va fi argumentata de catre directorul de proiect si va fi negociata cu Autoritatea Contractanta.


(articol actualizat in: 25/11/2011)
Trimite pe email