Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Conferinta Nationala a Cercetarii si Inovarii - CNCI 2012


Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica (ANCS) cu sprijinul Unitatii Executive pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) au organizat in perioada 7-9 noiembrie 2012, la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti, Conferinta Nationala a Cercetarii si Inovarii - CNCI 2012.

Conferinta s-a centrat pe rolul cercetarii si inovarii in societatea moderna, cu obiectivul declarat de a analiza starea Ariei Romanesti a Cercetarii si de a cristaliza posibile abordari pentru pregatirea Strategiei Nationale de Cercetare, Dezvoltare si Inovare 2014 -2020 si a instrumentelor sale de implementare.

La lucrarile conferintei au participat peste 400 manageri de cercetare din mediul public si privat, academicieni, rectori, cercetatori stiintifici, inalti oficiali ai Comisiei Europene, reprezentanti ai mediului de afaceri si ai industriei din Romania.
 

Pe toata durata Conferintei, s-a desfasurat in paralel  Expozitia Cercetarii Romanesti, in  cadrul careia au fost prezentate cele mai importante realizari ale cercetarii stiintifice si inovarii din Romania.

 

Informatii suplimentare sunt disponibile la: http://cnci.ancs.ro/

 

 

Persoana de contact UEFISCDI:

Adriana Rotar
Telefon: 0731 23 23 25
E-mail: adriana.rotar@uefiscdi.ro


(articol actualizat in: 26/11/2012)
Trimite pe email