Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Apel AAL 2013


A fost deschis apelul transnational pentru propuneri de proiecte in parteneriat international, in cadrul Programului AAL cu tema „ICT-based Solutions for Supporting Occupation in Life of Older Adults
 
Obiectivul apelului numarul 6 este de a stimula dezvolatrea solutiilor utilizand tehnologii informatice si ale comunicatiilor pentru sustinerea si gestionarea activitatilor la locul de munca a persoanelor varstnice (la birou, intr-o fabrica sau oricare alt mediu de lucru), inclusiv activitati sociale, voluntare sau platite, pastrand in acelasi timp sanatatea si motivatia persoanelor de a ramane active. 
 
Apelul este finantat din fonduri europenee si fonduri nationale ale tarilor participante care sprijina participarea in proiecte comune de cercetare. Institutiile care aplica pentru finantare trebuie sa fie eligibile conform regulilor nationale de finantare ale tarilor din care fac parte.
 
Pot participa parteneri de tipul: companii (IMM-uri, intreprinderi mari), organizatii de cercetare (institute de cercetare, universitati, etc.).
 
Acest apel a fost initiat de catre organizatiile de finantare din  tarile partenere in Asociatia AAL dintre care urmatoarele tari participa la acest apel:
*) Decizia finala de participare in cadrul apelului AAL numarul 6 este in asteptare.
 
Termenul limita pentru trimiterea propunerilor este 30 Aprilie 2013, 17h00 CET.
 
Textul apelului poate fi descarcat aici  si este completat de catre Ghidul Aplicantului care poate fi descarcat de aici.
 
Mai multe informatii sunt disponibilie la: http://www.aal-europe.eu/launch-of-call-6/ 
 
Pentru cautarea de parteneri se poate accesa urmatoarea adresa: http://ps.aal-europe.eu
 
Persoana de contact UEFISCDI:
Ioana FAGARASAN
e-mail: ioana.fagarasan@uefiscdi.ro
tel.:   +40 21 3023881

(articol actualizat in: 1/5/2013)
Trimite pe email