Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Povesti despre IDEI complexe si oameni de succes


 

Din dorinta de a prezenta comunitatii rezultatele obtinute de echipele de cercetare in cadrul Proiectelor complexe de cercetare finantate in cadrul Competitiei din anul 2008, Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii a creat mediul propice Povestilor despre IDEI complexe si oameni de succes, in data de 12 decembrie, ora 9:00, in Amfiteatrul „Radu Voinea” al Universitatii Politehnica din Bucuresti.

Evenimentul s-a adresat cercetatorilor, doctoranzilor care au fost interesati de tematicile proiectelor si de modul in care aceste proiecte au contribuit la dezvoltarea resursei umane, la deschiderea si dezvoltarea de noi directii de cercetare interdisciplinara si/sau transdisciplinara.

Programul evenimentului : aici

Brosura Povesti despre IDEI complexe si oameni de succes (PDF)

 Prezentari proiecte

Prima competitie dedicata Proiectelor complexe de cercetare  finantata in cadrul Planului National de Cercetare, Dezvoltare, Inovare  (PNCDI II 2007-2013) a fost organizata in anul 2008. Proiectele s-au adresat cercetatorilor cu experienta si performante stiintifice deosebite demonstrate prin originalitate si impact international major al publicatiilor stiintifice, recunoscuti ca personalitati sau lideri in domeniul de cercetare, si care au potentialul de a deschide noi directii de cercetare stiintifica.

 

In urma procesului de evaluare, realizat cu experti evaluatori straini, au fost selectate pentru finantare 13 propuneri de proiecte, care au fost implementate in perioda 2010 – 2013.


 

Persoana de contact:
Adriana Rotar
Telefon:021 308 05 67
E-mail:adriana.rotar@uefiscdi.ro


(articol actualizat in: 1/4/2014)
Trimite pe email