Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Programul de burse nationale “Pentru femeile din stiinta”


CNR UNESCO si L’Oreal Romania au lansat Programul de Burse naţionale “Pentru femeile din stiinta” prin care se ofera doua burse pentru tinere cercetatoare din aria stiintelor vietii si aria stiintelor fizicii.

 


Programul se adreseaza cercetatoarelor din Romania cu varsta de maxim 35 de ani, doctorande sau au obtinut titlul de doctor si urmeaza un program de pregatire post-universitara in cadrul unei institutii acreditate de invatamant superior din tara. Valoarea unei burse este de 42.000 lei, iar fiecare bursa va constitui sursa de finantare a unui proiect de cercetare derulat timp de zece luni, in cadrul unei institutii de cercetare din Romania.


Persoanele care doresc sa participe la Program vor trebui sa trimita catre CNR UNESCO , in str. Anton Cehov, nr.8, Bucuresti, cel tarziu pana la data de 31 Martie 2014 (data postei de expediere), un dosar de aplicare care sa cuprinda informatiile si documentele mentionate in regulamentul afisat la urmatoarea adresa: www.cnr-unesco.ro/ro/burse.php
 

(articol actualizat in: 30/1/2014)
Trimite pe email