Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

AAL Forum 2014


Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) este membra a Asociatiei AAL (Ambient Assisted Living), participand activ in cadrul asociatiei la activitatile legate de evaluarea, monitorizare si finantarea activitatilor de cercetare din domeniul AAL pentru partenerii romani implicati in proiecte de cercetare-dezvoltare-inovare la nivel international.


UEFISCDI avand sprijinul Asociatiei AAL si al Ministerului Educatiei Nationale, a organizat in perioada 9 - 12 septembrie 2014, la Bucuresti, al 6-lea Forum Ambient Assisted Living (AAL) Programme.

Evenimentul s-a adresat persoanelor care activeaza in domeniul AAL din Europa, reprezentantilor  Comisiei Europene, ai platformei europene Age,  ai domeniul TIC, utilizatori finali si cercetatorilor.


La lucrarile forumului au luat parte peste 500 de participanti din 30 de tari Europene, 28 institutii si firme de prestigiu international, in calitate de expozanti si 150 de prezentari sustinute de cercetatori, dezvoltatori TIC, reprezentanti ai asociatiilor medicale profesionale si ai companiilor de profil din Europa.


Editiile anterioare ale Forumului AAL au fost gazduite in perioada 2009-2013 de instututii din: Austria, Danemarca, Italia, Olanda si Suedia. Evenimentele au reunit intre 500 si 1200 participanti anual, cu pana la 40 de sesiuni paralele si pana la 70 de expozanti. Tematicile editiilor anterioare ale Forumului AAL precum si detalii despre fiecare eveniment sunt disponibile la: www.aalforum.eu
 

Puteti sa va alaturati comunitatii AAL:

 

Persoane de contact UEFISCDI:

Ioana FAGARASAN
E-mail: ioana.fagarasan@uefiscdi.ro
tel.: +40 21 302 38 81

 

Adriana ROTAR
E-mail: adriana.rotar@uefiscdi.ro
tel.: +40 21 30 80 567


(articol actualizat in: 15/10/2015)
Trimite pe email