Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

ERA.Net RUS Plus – Eveniment de brokerage


Aplicantii interesati sa depuna proiecte in cadrul apelului comun de proiecte de « Inovare » lansat in proiectul ERA.Net RUS Plus, sunt invitati sa participe la evenimentul de brokeraj  organizat in Tel Aviv, pe data de 14 mai 2014.

Scopul evenimentului de  brokerage este de facilita comunicarea individuala si crearea de parteneriate intre participanti.
Evenimentul de brokeraj  constitue o oportunitate de a intalni potentiali colaboratori in intalniri individuale de tip «Business to Business (B2B) », inainte de depunerea aplicatiei de proiect.  Mai mult, idea de proiect poate fi discutata  in detaliu intre parteneri.
Evenimentul de brokeraj  va fi orgaizat in Tel Aviv (Israel) miercuri, 14 mai 2014 intre orele  10:00-16:00

Agenda inalnirii contine o prezentare a domnului Marcel Shaton,  Director general al ISERD si una a  domnului Andreas Kahle,  cercetator stiintific la Agentia de Management a Centrului  Aerospatial German.  Restul zilei va fi dedicat intalnirilor individuale (B2B) intre reprezentantii companiilor.  In cazul in care o companie nu poate  participa, ea poate fi reprezentata  de  Punctul National de Contact (NCP).

Pentru inregistrare la eveniment va rugam sa accesati  website-ul proiectului http://www.eranet-rus.eu.

Va rugam sa completati pagina de profil si sa o trimiteti la NCP : marius.mitroi@uefiscdi.ro. Pagina de profil va fi inclusa in catalogul pe baza caruia se vor stabili intalnirile individuale, B2B.

Pentru inregistrare va rugam sa accesati  website-ul proiectului http://www.iserd.org.il/?CategoryID=327&ArticleID=117

Pentru informatii suplimentare, puteti contacta  NCP :  marius.mitroi@uefiscdi.ro.

Tarile finantatoare sunt: Austria, Germania, Grecia, Israel, Polonia, Romania, Rusia, si Turcia
 


(articol actualizat in: 17/4/2014)
Trimite pe email