Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Conferinta Inovare prin politici de cercetare si invatamant superior


Manifestand o constanta preocupare pentru dezvoltarea strategica a invatamantului superior, cercetarii, dezvoltarii si inovarii din Romania, UEFISCDI a organizat, in acelasi cadru al dezbaterilor cu actori relevanti in procesele de formulare a strategiilor si politicilor publice din educatie, cercetare si inovare, Conferinta Inovare prin politici de cercetare si invatamant superior”.


Conferinta a avut loc la Universitatea Politehnica din Bucuresti, Amfiteatul AN010 in data de 14 mai 2014 intre orele 9:00-15:00. Reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale, ai ARACIS, ANPCDEFP, ACBS, experti nationali si internationali, reprezentanti ai universitatilor din Romania, ai institutiilor de cerecetare publice si private, ai mediului de afaceri si ai societatii civile au discutat despre initiative in domeniul dezvoltarii sistemului public de cercetare, infrastructurilor de cercetare, capacitatii de „horizon scanning”, bigdata si analitics. Discutiile s-au axat, in egala masura, asupra politicilor publice din invatamantul superior, cu accent pe echitate, internationalizare si management universitar, precum si pe imbunatatirea colectarii datelor in invatamantul superior.

Evenimentul a oferit o perspectiva sistemica asupra proiectelor aflate in implementare si totodata a constituit cadrul lansarii a patru noi proiecte din fonduri structurale, PODCA si POSDRU.


Agenda evenimentului

 

Persoana de contact:
Delia Gologan
E-mail: secretariat-podca@uefiscdi.ro

(articol actualizat in: 16/5/2014)
Trimite pe email