Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Cafeneaua de Inovare - Editia II


Succesul primei editii si deschiderea comunitatii catre evenimente dedicate antreprenorilor inovativi, investitorilor, reprezentantilor capitalului de  risc, directorilor incubatoarelor de afaceri precum si altor actori ce sprijina mediul antreprenorial din Romania, ne-au impulsionat sa continuam initiativa inceputa in anul 2013 prin organizarea celei de-a II a editii a Cafenelei de Inovare.

Pastrand ideea unei locatii care sa stimuleze creativitatea, pentru  cea de-a doua editie a Cafenelei, ce a avut loc in data de 14 mai 2014, am oprat pentru TechHub, Bucuresti (Str. Nicolae Filipescu, Nr. 39-41).

Pe agenda acestei editii s-au numarat topici precum Antreprenoriatul: succesul si pretul insuccesului;  IPR: Inventii de serviciu – garantare si cadrul legislativ; Comercializare: lectii invatate – ce urmeaza.

Au raspuns invitatiei noastre de a modera sesiunile de lucru sau de a ne impartati din vasta lor experienta antreprenori precum Florin Talpes, Peter Barta; specialisti in domeniul IPR - Cristian Strenc; experti in asistenta tehnica pentru inovatie in dezvoltare locala - Paula Apreutesei, Mariana Neagu, Dragos Pislaru.

Cafeneaua de Inovare este o initiativa UEFISCDI prin care se doreste facilitarea cadrului general pentru dezvoltarea instrumentelor de finantare public-private.


Agenda evenimentului este disponibila: aici

Detalii despre eveniment la: www.cafeneauadeinovare.ro
Puteti sa fiti la curent cu detaliile organizarii Cafenelei de Inovare urmarind paginile dedicate:
 

 www.facebook.com/CafeneauadeInovare
 @InCafee

 

Persoana de contact UEFISCDI:

Adriana Rotar
E-mail: adriana.rotar@uefiscdi.ro
Telefon: 0731232325


 


(articol actualizat in: 22/9/2014)
Trimite pe email