Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Sedinte publice de evaluare a stadiului implementarii proiectelor PCCA 2011


In cadrul Programului PARTENERIATE in domenii prioritare - Proiecte Colaborative de Cercetare Aplicativa, UEFISCDI organizeaza, joi 19 iunie 2014 incepand cu ora 10:00 la Biblioteca Nationala a Romaniei, sedinte publice de prezentare a rezultatelor obtinute si a stadiului implementarii proiectelor acceptate la finantare in Competitia 2011.


UEFISCDI a efectuat evaluarea in vederea avizarii rezultatelor aferente implementarii proiectelor aflate in derulare, din Competitia 2011, in baza unui raport de evaluare intocmit de catre experti independenti. In urma evaluarii intermediare exista 52 proiecte ce au primit recomandarea pentru prezentare publica (aceasta a fost facuta atat in situatia in care rezultatele obtinute au fost foarte bune, cat si in situatia in care rezultatele obtinute au fost satisfacatoare).


Au fost invitati sa sustina prezentarea proiectului si a rezultatelor obtinute 50% din numarul total de proiecte recomandate pentru sustinere publica, tinand cont de distributia pe domenii, pe subprograme, pe institutii si pe calificativele obtinute.
La aceste sedinte publice poate participa orice reprezentant al comunitatii stiintifice din Romania interesat de temele abordate. Participarea se poate face prin transmiterea, cu cel putin 3 zile inainte de desfasurarea sedintei, a unei intentii de participare (prin email) persoanelor de contact.

Teme abordate:



Persoane de contact:
Mihaela Fratila: mihaela.fratila@uefiscdi.ro
Mihaela Manole: mihaela.manole@uefiscdi.ro


(articol actualizat in: 2/7/2014)
Trimite pe email