Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Oportunităţi de studiu în Marea Britanie, la Education UK - singurul târg dedicat educaţiei britanice


Asigură-ţi locul la o universitate britanică în cadrul târgului educaţional Education UK organizat de British Council în parteneriat cu LSRS (Liga Studenţilor Români în Străinătate).


Sâmbătă, 22 noiembrie 2014, în intervalul 10:00 – 19:00, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, vei avea ocazia unică de a te întâlni cu reprezentanţii a  peste 25 de universităţi şi şcoli din Marea Britanie. Intrarea este gratuită.

Înscrierile se pot face accesând http://goo.gl/w6htzu. În urma înscrierii online participi automat la o tombolă cu premii şi, în plus, te poţi înscrie la competiţia foto la care poţi câştiga 2 bilete de avion dus-întors la Londra.

Vino la Education UK  să afli direct de la sursă informații despre programele de studiu oferite de universităţile britanice, procedura de aplicaţie, finanţarea studiilor, cazare şi burse disponibile.

Totodată, în cadrul târgului va fi prezent standul British Council unde vei afla despre testul IELTS solicitat la admiterea în universităţile britanice.

Pe parcursul zilei vor avea loc workshop-uri în cadrul cărora reprezentanții UCAS care administrează înscrierea în învățământul superior din Marea Britanie îţi vor explica cum poți să aplici la peste 340 de universități și colegii din UK.

Află mai multe detalii despre expozanţi şi programul târgului

Education UK este singurul târg educaţional din România dedicat exclusiv şcolilor şi universităţilor britanice care doresc să îşi prezinte ofertele de studiu studenţilor români.
 

(articol actualizat in: 19/11/2014)
Trimite pe email