Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Cafeneaua de Inovare - Editia III


Cea de-a treia editie Cafeneaua de Inovare a fost axata pe topici privind agenda europeana digitala, antreprenoriatul tehnologic, dezvoltarea clusterelor si proprietatea intelectuala in contextul strategiei de dezvoltare inteligenta a Comisiei Europene, cu accent pe Agenda Digitala.

 
Succesul primelor doua editii si deschiderea comunitatii catre evenimente dedicate antreprenorilor inovativi, investitorilor, reprezentantilor capitalului de  risc, directorilor incubatoarelor de afaceri precum si a altor actori ce sprijina mediul antreprenorial din Romania, ne-au impulsionat sa continuam initiativa inceputa in anul 2012.
 
Pastrand ideea unei locatii care sa stimuleze creativitatea, aceasta editie a Cafenelei, din 29 septembrie 2014,  a fost gazduita de TechHub, Bucuresti (Str. Nicolae Filipescu, Nr. 39-41).

Evenimentul a adus impreuna antreprenori in domeniul tehnologiei, investitori si alti actori importanti pentru ecosistemul antreprenorial romanesc pentru a discuta idei inovative si propuneri in domeniul cresterii inteligente precum antreprenoriatul digital, dezvoltarea de clustere si proprietatea intelectuala.
 
Cafeneaua in imagini: aici

Pentru mai multe informatii scrieti-ne la crew@cafeneauadeinovare.ro
 

Detalii despre eveniment la:

www.cafeneauadeinovare.ro

 www.facebook.com/CafeneauadeInovare
 @InCafee

 

Persoana de contact UEFISCDI:

Adriana Rotar
E-mail: adriana.rotar@uefiscdi.ro
Telefon: 0731232325


(articol actualizat in: 27/5/2015)
Trimite pe email