Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

E-RARE 3 Scientific Evaluation Committee si Network Steering Committee


In calitate de partener al proiectului  E-RARE 3 am participat la Scientific Evaluation Committee si Network Steering Committee.


Data: 7-10 septembrie 2015
Locatia: Istanbul, Turcia

Principalele topici abordate:

  • analiza activitatilor desfasurate pana in prezent in cadrul pachetelor de lucru ale proiectului E-RARE 3 si analiza activitatilor pentru perioada urmatoare.

Status implementare proiect:

In cadrul apelului au fost depuse 234 pre-propuneri de proiecte cu participarea a 1213 echipe de cercetare, din care 26 pre-propuneri de proiecte cu participarea a 27 echipe de cercetare din Romania.

In perioada urmatoare, in functie de rezultatele evaluarii si de fondurile nationale disponibile, secretariatul apelului va finalizata lista proiectelor care vor fi finantate in cadrul apelului transnational pentru proiecte europene de cercetare in domeniul bolilor rare ’Transnational Research Projects on Rare Diseases’. Informatiile vor fi disponibile pe site-ul proiectului E- RARE 3.
 

Implicare UEFISCDI:

UEFISCDI este co-leader al activitatii dedicate identificarii de tematici pentru apelurile transnationale ce vor fi lansate in cadul proiectului
 

 

(articol actualizat in: 30/9/2015)
Trimite pe email