Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Cafeneaua de Inovare - Editia IV


Asa cum v-am obisnuit, de 3 ani organizam Cafeneaua de Inovare, eveniment de networking pentru toti cei care sunt interesati de transformarea rezultatelor cercetarii in produse viabile in piata!


A patra editie a fost dedicata studiului realizat de UEFISCDI asupra ecosistemului antreprenorial din Romania, reunind in dezbateri la aceeasi masa antreprenori cu experienta care au sprijinit culegerea datelor, concentrandu-se apoi asupra instrumentelor de finantare active, dezbatute de reprezentanti cheie din sectoarele public si privat. Surpriza evenimentului a constituit-o competitia Researchpreneurs Wanted! care a urmarit sa identifice tineri cercetatori sau inovatori care au dezvoltat un prototip sau un produs functional pe care, cu ajutorul mentorilor si specialistilor, sa ii sprijine in pregatirea acestora pentru marketare prin participarea la o sesiune de pitching in fata unui juriu experimentat.


Evenimentul a avut loc in data de 11 iunie 2015, incepand cu orele 13:30, la Institute, The Cafe, Stirbei Voda, nr. 104 - 106, Bucuresti. Pentru mai multe informatii scrieti-ne la crew@cafeneauadeinovare.ro
 

Detalii despre eveniment la:

www.cafeneauadeinovare.ro

 www.facebook.com/CafeneauadeInovare
 @InCafee

 

Persoana de contact UEFISCDI:

Adriana Rotar
E-mail: adriana.rotar@uefiscdi.ro
Telefon: 0731232325


(articol actualizat in: 16/10/2015)
Trimite pe email