Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email
Evenimente Nationale

Conferinta de finalizare a proiectului INFO-HE


Joi, 10 decembrie 2015, a avut loc conferinta de finalizare a proiectului “Politici bazate pe evidente si impactul asupra pietei fortei de munca (INFO-HE)” implementat de UEFISCDI si coordonat stiintific de Consiliul National pentru Finantarea Invatamantului Superior (CNFIS).

 


Proiectul a avut ca obiective consolidarea si dezvoltarea de instrumente integrate la nivel national, pentru urmarirea parcursului educational al tinerilor si a angajabilitatii absolventilor de studii superioare.

Consolidarea si dezvoltarea acestor sisteme informatice pentru invatamantul superior constituie un demers sustinut de centralizare si standardizare a datelor din sistemul de educatie, in scopul eficientizarii activitatii administrative si imbunatatirii capacitatii de a fundamenta strategii institutionale si politici nationale in invatamantul superior.
Acest demers va contribui la cresterea transparentei si responsabilitatii universitatilor, precum si a increderii publice in sistemul national de invatamant superior.

Conferinta si-a propus sa reuneasca reprezentanti ai universitatilor, institutelor nationale de cercetare, dezvoltare si inovare, Academiei Romane si membrii CNFIS din ultimii 20 de ani.

 

Persoana de contact UEFISCDI:

Florina Ionita
E-mail: florina.ionita@uefiscdi.ro
Telefon: 021 307 19 74

(articol actualizat in: 15/12/2015)
Trimite pe email