Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Programul de burse nationale UNESCO si L'Oreal Pentru femeile din stiinta


UNESCO si L'Oreal Romania au lansat, pentru al saptelea an consecutiv, Programul de burse nationale "Pentru femeile din stiinta" . Programul ofera sprijin comunitatii stiintifice nationale prin acordarea a doua burse pentru tinere cercetatoare din aria stiintelor vietii si aria stiintelor fizice.


Bursele se adreseaza cercetatoarelor din Romania cu varsta de maxim 35 ani, care, fie sunt doctorande, fie au obtinut titlul stiintific de doctor si urmeaza un program de pregatire postuniversitara in cadrul unei institutii acreditate de invatamant superior din tara. Valoarea unei burse este de 42.000 lei, iar fiecare bursa va constitui sursa de finantare a unui proiect de cercetare derulat timp de zece luni, in cadrul unei institutii de cercetare din Romania.

Dosarul de aplicare cu documentele mentionate in regulamentul disponibil la: http://cnr-unesco.ro/ro/anexe-loreal-a-saptea-editie/ trebuie transmis catre CNR UNESCO atat in format printat (str. Anton Cehov nr.8, sector 1, Bucuresti) pana la data de 20 februarie 2016 (data postei de expediere) cat si in format electronic, pe adresa cnr@cnr-unesco.ro.

 

 

Contact:
E-mail: cnr@cnr-unesco.ro

(articol actualizat in: 29/12/2015)
Trimite pe email