Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email
Evenimente Internationale

A 2-a Conferinta Internationala eDIGIREGION


Return on Innovation
through
Interregional Entrepreneurial Ecosystems
 
18-19 mai 2016
 


Partnerii consortiului eDigiregion si-au propus sa promoveze Agenda Digitala Europeana in propriile regiuni cu ajutorul antreprenoriatului si inovarii interregionale si prin sprijinirea creativitatii si a comercializarii.

  •  Return on Innovation through interregional entrepreneurship ecosystems este o initiativa ce invita/ convoaca pe toti cei interesati de inovare, clustere inovative bazate pe cercetare, industrii creative si inovatori sociali alaturi de investitori, business angels, international VCs si factori de decizie politica de la Comisia Europeana si din regiunile partenere din Irlanda, Ungaria, Spania, Romania si proximitate.
     
  • Scopul conferintei din 18 si 19 mai a constat in promovarea excelentei prin inovare, sa faciliteze accesul la finantare pentru cei care inoveaza, sa incubeze noi initiative antreprenoriale, sa imbunatateasca promptitudinea si mediul de business prin promovarea parteneriatului de tip quadruple helix.
     
  • Networking Area – evenimentul a constituit o oportunitate pentru a intalni persoanele care creaza viitorul si pentru a sarbatori impreuna investitia in inovare.

Pe parcursul celor doua zile ale conferintei a fost testata si lansata reteaua de sprijin eDIGIREGION Support Framework ce cuprinde specialisti internationali care vor oferi mentorat pentru fiecare din cele 4 faze de comercializare a conceptelor ICT/TIC selectate in cele 4 regiuni (fezabilitatea tehnica, evaluarea de piata, finantare, marketing, dezvoltarea afacerii).
Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului eDIGIREGION, finantat de catre Comisia Europeana prin Programul Cadru 7.


Agenda evenimentului este disponibila aici: www.edigiregion.eu/agenda.


 

Contact:
E-mail:conference@edigiregion.eu

(articol actualizat in: 26/5/2016)
Trimite pe email