Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Alignment of National RTI Programming with Structural Funds Programming Workshop


Delegatul UEFISCDI a luat parte la Alignment of National RTI Programming with Structural Funds Programming Workshop in cadrul caruia s-a discutat despre imbinarea/alinieri finantarii RDI din surse nationale cu finantarea prin programele din fondurile structurale. Initiatorii acestui eveniment isi propun sa organizeze o serie de workshopuri pe aceasta tema pentru a putea impartasi cele mai bune practici din cat mai multe tari.

 


Data: 6 -7 iunie 2016
Locatia: Helsinki – Finlanda


Principalele topici abordate:

In prima zi au fost prezentate exemple de modalitati de finantare a inovarii din Austria si Finlanda.  A doua zi a fost realizata o serie de prezentari, reprezentand exemple de bune practici din Finlanda si Olanda (studii de caz despre alinierea finantarii RDI din surse nationale cu finantarea prin programele din fondurile structurale, TEKES - The Finish Funding Agency for Innovation si City of Amsterdam, Olanda).

 
Implicare UEFISCDI:
Pentru urmatoarele workshop-uri UEFISCDI poate sa intervina, pe agenda evenimentului, cu o prezentare despre sistemul CDI si modul de finantare al acestuia (despre lipsuri, puncte tari, date, finantare etc.)

 
Intalnirea in imagini:

 

(articol actualizat in: 7/7/2016)
Trimite pe email