Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

HBP Summit 2016 si FLAG-ERA Meeting



Responsabilul proiectului FLAG-ERA, din partea UEFISCDI, a participat, la la sesiunea plenara organizata In cadrul saptamânii Human Brain Project (HBP)- Human Brain Summit si la cea de a unsprezecea Intâlnire de lucru a partenerilor proiectului FLAG-ERA (13-14 octombrie 2016), la Centrul de Conferinte si Expozitii din Florenta, Italia.

Data: 13-14 octombrie 2016

 

Locatia: Florenta, Italia

Principalele topici abordate:

 - sesiunea plenara: au fost prezentate cele dousprezece sub-proiecte (SP1-SP12) finantate in cadrul primului apel de proiecte, sectiunea Human Brain. In cadrul pauzelor de lucru am putut vizita expozitia de postere aferente sub-proiectelor finantate, cu  informatii referitoare atat la tematica acestor proiecte cat si a unor tematici multidisciplinare, abordate in cadrul acestor proiecte. Mai multe informatii despre Human Brain Project (HBP) se pot se pot obtine la  : www.humanbrainproject.eu

- analiza activitatilor proiectului FLAG–ERA, pe pachete de lucru;indicatori de progres, - sesiunea tematica HBP;

- sesiunea tematica Graphena;

- prezentarea concluzilor si a perspectivelor pentru proiectul FLAG-ERA.

 

Status implementare proiect:

 

In urma amendamentului aprobat de CE, proiectul  FLAG-ERA se prelungeste cu 2 luni, incheindu-se in luna  noiembrie 2016. In perioada ce urmeaza se vor selecta proiectele propuse la finantare in cadrul celui de al doilea apel de proiecte JTC 2016.

 

 Intalnirea in imagini:

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


(articol actualizat in: 10/11/2016)
Trimite pe email