Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Apel in pregatire SUSFOOD2


Pentru a raspunde cerintelor globale de hrana, reteaua SUSFOOD2 se angajeaza sa consolideze un sistem alimentar durabil care ofera oportunitati pentru toate partile interesate sa dezvolte un sector sigur, adaptativ si competitiv. Domeniul de aplicare al SUSFOOD2 acopera intregul lant de aprovizionare cu alimente, cu accent principal asupra durabilitatii lantului alimentar dincolo de poarta fermei.

SUSFOOD2 promoveaza o abordare inter-sectoriala si multi-disciplinara de la biologie la inginerie alimentara si stiintele sociale. Consortiul proiectului poate sa aplice la una dintre cele 4 topici descrise pe larg in anexa 2 a textului apelului


Acesta, reuneste 26 de organizatii de finantare din 15 tari partenere plus 2 parteneri asociati (Belgia si Noua Zeelanda).
Bugetul indicativ al apelului este de aprox 14 Mil Eur iar Romania participa cu un buget de 0.5 Mil Eur.
 

Consortiul transnational trebuie sa cuprinda minim 3 parteneri eligibili independenti, din minim 3 tari partenere SUSFOOD2. Aplicantii trebuie sa fie eligibili pentru conditiile nationale ale agentiilor de finantare. Acestea se vor publica la momentul lansarii apelului.


Proiectele trebuie sa dureze max 36 de luni si nu pot solicita mai mult de 1.5 MEur/propunere (solicitare de la buget). Un partener nu poate avea un buget mai mare de 70% din bugetul total eligibil al proiectului.


Inregistrarea partenerilor in SUSFOOD2 Meta knowledge Base (MKB) este obligatorie.
Apelul este asteptat sa se deschida la data de 9 Ianuarie 2017 iar termenul limita de depunere a pre-propunerilor este 13 martie 2017, 15:00 CET.


Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul https://www.susfood-era.net/

 


 
Persoana de contact UEFISCDI:
Adrian ASANICA
Email: adrian.asanica@uefiscdi.ro
Telefon: +4 0744 45 00 11

 


(articol actualizat in: 9/12/2016)
Trimite pe email