Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email
Evenimente Internationale

Workshop NMP-REG


UEFISCDI si Universitatea Politehnica din Bucuresti, parteneri in proiectul NMP-REG: Delivering Nanotechnologies, advanced Materials and Production to REGional manufacturing, finantat din programul de cooperare interregionala INTERREG EUROPE, organizeaza cel de-al doilea workshop al stakeholderilor din proiectul NMP - REG pe data de 30 martie 2017.


Evenimentul se concentreaza pe ingredientele necesare pentru transferul de inovare dinspre sectorul producerii nanomaterialelor si materialelor avansate catre sectorul comercial si este dedicat transpunerii in practica a lectiilor invatate din cooperarea interregionala pentru elaborarea unui plan regional de actiune. Acesta va oferi detalii despre modul in care cunostintele dobandite in cadrul cooperarii interregionale  vor fi implementate in vederea imbunatatirii cadrului regional  privind aplicatiile nanotehnologiei in domeniile de specializare inteligenta.


Publicul tinta: sesiunea din data de 30 martie 2017 este deschisa atat partenerilor cat si  partilor interesate, prezenta celor din urma fiind incurajata.


Proiectul NMP-REG
NMP-REG, proiect de cooperare interregionala finantat prin programului INTERREG EUROPE, implica organizatiile publice din diferite regiuni ale Europei care sa lucreze impreuna maxim 5 ani, abordand o directie de politica comuna, asigurandu-se ca lectiile invatate in urma cooperarii sunt puse in practica.
 

Obiectivul strategic general al programului INTERREG EUROPE consta in imbunatatirea punerii in aplicare a politicilor si programelor de dezvoltare regionala, in principal a programelor din cadrul obiectivului privind investitiile pentru crestere economics si a locurilor de munca si, daca este cazul, a programelor din cadrul obiectivului CTE prin promovarea schimbului de experienta si a invatarii de noi politici, in randul actorilor de interes regional.
 

Mai multe informatii despre proiect puteti afla accesand pagina web: www.interregeurope.eu/nmp-reg/



Persoane de contact UEFISCDI:
Raluca Saftescu
raluca.saftescu@uefiscdi.ro 

Elena Simion
elena.simion@uefiscdi.ro

(articol actualizat in: 27/3/2017)
Trimite pe email