Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Evenimente

Decembrie 2015

Balkan Venture Forum

UEFISCDI, in calitate de partener, a sustinut Balkan Venture Forum - BkVF.


Sesiune instruire TIC

In cadrul proiectului "Eficientizarea monitorizarii electronice a datelor din sitemul CDI (TIC)" a avut loc, in perioada 7-8 decembrie 2015, la sediul UEFISCDI, a cincea sesiune de instruire a membrilor grupului tinta.


Sesiune formare RMU

In cadrul proiectului “Politici bazate pe evidente si impactul asupra pietei fortei de munca (INFO-HE)” implementat de UEFISCDI si coordonat stiintific de Consiliul National pentru Finantarea Invatamantului Superior (CNFIS) va avea loc sesiunea de formare a personalului din cadrul universitatilor si al institutiilor centrale, in vederea utilizarii Registrului Matricol Unic (RMU).


Sesiune formare REI

In cadrul proiectului “Politici bazate pe evidente si impactul asupra pietei fortei de munca (INFO-HE)” implementat de UEFISCDI si coordonat stiintific de Consiliul National pentru Finantarea Invatamantului Superior (CNFIS) va avea loc sesiunea de formare a utilizatorilor Registrului Educational Integrat (REI).


Conferinta de finalizare a proiectului INFO-HE

Joi, 10 decembrie 2015, a avut loc conferinta de finalizare a proiectului “Politici bazate pe evidente si impactul asupra pietei fortei de munca (INFO-HE)” implementat de UEFISCDI si coordonat stiintific de Consiliul National pentru Finantarea Invatamantului Superior (CNFIS).

 


Sesiune instruire TIC

In cadrul proiectului "Eficientizarea monitorizarii electronice a datelor din sitemul CDI (TIC)" a avut loc, in perioada 10-11 decembrie 2015, la sediul UEFISCDI, a sasea sesiune de instruire a membrilor grupului tinta.