Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Evenimente

Martie 2017

Eveniment consultare stakeholderi Timisoara - Mecanisme Financiare EEA & Norway

Joi 2 martie 2017 are loc la Timisoara, evenimentul de consultare a actorilor implicati in sistemul CDI organizat in cadrul  Programului ”Cercetare” asociat Mecanismelor Finanaciare EEA si Norway 2014-2021.

 
Formatul evenimentului presupune discutii in vederea identificarii de provocari/nevoi, rezultate asteptate si riscuri la nivelul programului, precum si discutii in paneluri tematice: sanatate, mediu, energie, socio-uman, ICT, biotehnologii pentru identificarea ariilor tematice nationale de interes.
 
 

  1. Cecilie Claviez, Senior Sector Officer, FMO 
    What are the EEA and Norway Grants 2014-2021?
  2. Monica Cruceru, EEA & Norway UEFISCDI Programme Coordinator
    PA02 Research Programme
     
  3. Alina Irimia Expert Foresight, UEFISCDI
    Consultare Domenii de Interes

 

 

 

Persoana de contact UEFISCDI:
Adriana Rotar
E-mail: adriana.rotar@uefiscdi.ro

 


Sedinta de panel PCE

In perioada 6 - 16 martie 2017 au avut loc sedinte de panel organizate in cadrul procesului de evaluare a propunerilor de Proiecte de Cercetare Exploratorie (PCE) depuse in competitia 2016.

Competitia PCE 2016 este asociata P4:Cercetare fundamentala si de frontiera din cadrul  Planului National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare pentru perioada 2015 - 2020 (PNCDI III) si urmareste sustinerea si promovarea cercetarii stiintifice fundamentale, multi-, inter- si trans-disciplinare si/sau exploratorii din Romania. Programul se adreseaza cercetatorilor cu performante demonstrate prin calitatea si recunoasterea internationala a publicatiilor stiintifice.

 

 

Persoana de contact:

Mihaela Fratila
mihaela.fratila@uefiscdi.ro
Tel: 021 30 80 532

 


A patra conferinta internationala eDigiregion

In cadrul proiectului eDigiregion se desfasoara cea de-a patra conferinta internationala. UEFISCDI, in calitate de partener, va invita sa luati parte la acest eveniment gratuit dedicat sustinerii dezvoltarii regionale prin inovatie si parteneriate.


Cafeneaua de Inovare editia 6

Pe 28 martie a avut loc cea de-a sasea editie a Cafenelei de Inovare la Impact Hub Bucharest.


Workshop NMP-REG

UEFISCDI si Universitatea Politehnica din Bucuresti, parteneri in proiectul NMP-REG: Delivering Nanotechnologies, advanced Materials and Production to REGional manufacturing, finantat din programul de cooperare interregionala INTERREG EUROPE, organizeaza cel de-al doilea workshop al stakeholderilor din proiectul NMP - REG pe data de 30 martie 2017.