Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

UEFISCDI Guest Events

Sciex Closing Conference

In data de 25 septembrie 2015, o delegatie a UEFISCDI a participat  la Conferinta de inchidere a Programului de burse Sciex-NMSch, organizata la ETH Zurich, de catre institutia elvetiana coordonatoare a programului (swissuniversities).

Romanian Association of Young Scholars (RAYS)International Interdisciplinary Doctoral Conference (IIDC 2015)

Marius Dorian Nicolaescu, Sef Serviciu Informatica si Infrastructura Suport UEFISCDI, a participat, in calitate de key-note speaker, la International Interdisciplinary Doctoral Conference (IIDC 2015).

4th Steering Committee Meeting of the RSRP

In data de 3 iunie 2015, repezentanti ai UEFISCDI vor participa  la cea de-a 4-a intalnire a Comitetului de Program pentru Romanian-Swiss Research Programme (RSRP), organizata la Ambasada Elvetiei. 

Conferinta Ministeriala a Spatiului European al Invatamantului Superior (SEIS), Yerevan, Armenia

Peste 60 delegatii ministeriale din Europa si din lume au participat in perioada  14-15 mai 2015 la Conferinta Ministeriala a Spatiului European al Invatamantului Superior si a patra editie a Bologna Policy Forum. Romania a organizat editia din anul 2012 a acestei conferinte si a gazduit Secretariatul Bologna in perioada  2010-2012, asigurand tranzitia catre Armenia si continuand sa gazduiasca portalul permanent al Procesului Bologna si arhiva electronica a acestui proces inter-guvernamental care include 47 state membre.

Ceremonia de acordare a premiilor L’OREAL – UNESCO “Pentru femeile din stiinta”

Intr-un cadrul festiv si o locatie unica si selecta, Biblioteca Centrala Universitara, miercuri, 13 mai 2015, am avut onoarea de a ne numara printre invitatii de marca ai Ceremoniei de acordare a premiilor L’OREAL – UNESCO “Pentru femeile din stiinta”, editia a-6-a.

Ceremonie anuntare castigatoare Program Burse Nationale L’Oréal UNESCO „Pentru Femeile din Stiinta”

Alaturi de persoane marcante din cercetarea romaneasca, pe 18 iunie 2014, am avut placerea de a le cunoaste, in cadrul ceremoniei de anuntare, pe castigatoarele celei de a 5 a editie a programului de Burse Nationale L’Oréal UNESCO „Pentru Femeile din Stiinta”.

Gala Studentilor Romani din Strainatate

Am inceput anul cu entuziasm alaturi de tinerii cu cele mai bune rezultate pe plan academic si extracurricular din strainatate care au fost premiati pe 8 ianuarie 2014, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate.

Prima Conferinta de Craciun

Pe 3 decembrie am avut onoarea de a participa la Prima Conferinta de Craciun, la Ateneul Roman, unde profesorul emerit Tom Kibble a sustinut conferinta cu tema Din ce este facuta lumea?, după modelul Conferintelor de Craciun ale Royal Institution initiate de celebrul Michael Faraday in urma cu aproape 190 de ani.

Intalnirea Anuala a Rectorilor Universitatilor Dunarene

In perioada 7-8 noiembrie am onorat invitatia la Intalnirea Anuala a Rectorilor Universitatilor Dunarene (DRC) desfasurata la Cluj-Napoca.

Conferinta Internationala CLUSTER CLOUD - Innovative Clusters, Key Drivers of Economic Smart Specialisation

Joi 28 noiembrie 2013 a avut loc, in Bucuresti, Conferinta Internationala “CLUSTER CLOUD - Innovative Clusters, Key Drivers of Economic Smart Specialisation”. Evenimentul a fost co-organizat de UEFISCDI in calitate de partener al proiectului CLusters Orientation towards Up-to-date technologies and models for common Development (CLOUD).