Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Sedinte publice prezentare a rezultatelor - Programe PN II

Sedinte publice de prezentare a rezultatelor - Programe IDEI, PARTENERIATE, RESURSE UMANE


In perioada 18-19 iunie, UEFISCDI, in calitate de agentie de finantare, a creat contextul favorabil prezentarii rezultatelor obtinute in proiectele de cercetare finantate, in competitia 2011, din Programele IDEI, PARTENERIATE si RESURSE UMANE.

UEFISCDI a efectuat evaluarea in vederea avizarii rezultatelor aferente implementarii proiectelor aflate in derulare, din Competitia 2011, in baza unui raport de evaluare intocmit de catre experti independenti. In urma evaluarii intermediare o parte din proiecte au primit recomandarea pentru prezentare publica (aceasta a fost facuta atat in situatia in care rezultatele obtinute au fost foarte bune, cat si in situatia in care rezultatele obtinute au fost satisfacatoare).
 

Astfel au fost invitate, in data de 18 iunie, sa sustina prezentari 30% din numarul total de proiecte recomandate pentru sustinere publica, tinand cont de distributia: pe domenii, subprograme, institutii si calificativele obtinute pentru Programele IDEI si RESURSE UMANE.

In ceea ce priveste Programul Parteneriate au fost invitate sa sustina, in data de 19 iunie, prezentarea proiectului si a rezultatelor obtinute 50% din numarul total de proiecte recomandate pentru sustinere publica.

La aceste sedinte publice au participat reprezentanti ai comunitatii stiintifice din Romania interesati de temele abordate.
 

Locatie:
Biblioteca Nationala a Romaniei ( Bd.Unirii nr.22, sector 3, Bucuresti)

 
Teme abordate:

Programe IDEI si RESURSE UMANE
Program PARTENERIATE


Persoane de contact:


Programe IDEI si RESURSE UMANE
Irina Bitescu
E-mail: irina.bitescu@uefiscdi.ro Tel: 021 30 80 534

 

Program PARTENERIATE
Mihaela Manole
E-mail: mihaela.manole@uefiscdi.ro Tel: 021 30 23 863


(articol actualizat in: 13/5/2015)
Trimite pe email