Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Joint Call Committee Meeting, Governing Board Meeting & The Public ERA-MIN Closing Event


Coordonatorul UEFISCDI al proiectului ERA-MIN ERANET - Network on the Industrial Handling of Raw Materials for European Industries a participat la Joint Call Committee Meeting, Governing Board Meeting & The Public ERA-MIN Closing Event.


Data: 14-15 octombrie 2015
Locatia: Paris, Franta
Calendar:

  • 14 octombrie 2015 

Joint Call Commitee la care au participat partenerii, reprezentati ai agentiilor de finantare/organizatiilor  de cercetare implicate in ultimul apel din cadrul proiectului ERA-MIN;
 

  • 15 octombrie 2015 

In cadrul intalnirii Governing Board partenerii ERA-MIN au decis continuarea parteneriatului prin depunerea unei noi propuneri  ERA-MIN 2 Cofund.

In aceeasi zi a avut loc si  evenimentul public ERA-MIN Closing, in Observatorul din Paris. In deschidere a vorbit Didier Marquer, Ministrul Invatamantului Superior si a Cercetarii din Franta. Printre invitati s-au numarat si coordonatorii proiectelor finantate in cadrul apelurilor ERA-MIN care au prezentat rezultatele obtinute, pana in prezent, in cadrul discutiilor purtate cu participantii. Olivier Vidal, coordonatorul stiintific al proiectului ERA-MIN a incheiat intalnirea cu o scurta prezentare a planurilor de viitor ale partenerilor ERA-MIN.


Status implementare proiect ERA-MIN:

In cadrul celui de al -3-lea apel de proiecte ERA-MIN ERA-NET, au participat 11 agentii de finantare din 10 tari europene partenere in consortiul proiectului.
Bugetul ultimului apel este de 6,75 milioane euro; au fost depuse 27 propuneri din care 7 au fost declarate neeligibile, 20 intrand in faza de evaluare; Romania este implicata in 13 propuneri de proiecte, din care Romania este coordonator in 6 propuneri de proiecte, iar in 7 propuneri de proiecte este implicata ca partener.
In acest ultim apel vor fi finantate un numar de 6 propuneri. Informatiile vor fi disponibile curand pe site-ul proiectului ERA-MIN

 

Implicare UEFISCDI:

UEFISCDI va participa, in caliate de partener, in noua propunere de proiect ERA-MIN 2 Cofund care va fi depusa la inceputul anului 2016.


Intalnirea in imagini:

 

 

(articol actualizat in: 14/12/2015)
Trimite pe email