Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Trimite pe email

Dezbatere publica pachet informatii Proiecte de Mobilitati


In perioada 22 decembrie 2015 – 21 ianuarie 2016 a fost supus dezbaterii publice Pachetul de informatii pentru competitiile de proiecte, de cercetare, finantate in cadrul Programului 3 - Cooperare europeana si internationala, Subprogramul 3.1. Bilateral/multilateral, Proiecte de Mobilitati, din Planul National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare pentru perioada 2015 - 2020 (PNCDI III).

 

  • Document: Pachet de informatii  
  • In urma dezbaterii publice au fost primite 13 mesaje ce provin, cu precadere, de la cercetatori din universitati si institute de cercetare.

    Principalele teme ale mesajelor primite au fost: extinderea colaborarii cu tari precum Finlanda, Brazilia, SUA; aplicatiile sa fie in limba engleza pentru a facilita comunicarea cu colaboratorii din strainatate; specificarea clara a complementaritatii finantarii cheltuielilor de mobilitati cu finantarea activitatilor de cercetare deja angajate; includerea unor categorii suplimentare de cheltuieli: indirecte, logistica, de cercetare; facilitarea accesului la astfel de proiecte pentru tinerii doctoranzi/postdoctoranzi.


     

Persoana de contact UEFISCDI:
Cristina Nedelcu
E-mail: cristina.nedelcu@uefiscdi.ro
Telefon: 021 30 80 583
 


(articol actualizat in: 29/1/2016)
Trimite pe email