Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Participari intalniri proiecte internationale

NCP & HLEG EUREKA Meeting

Reprezentantul UEFISCDI a participat la cea de-a doua reuniune a Coordonatorilor nationali de proiecte (NPC) si a reprezentantilor Grupului la nivel inalt (HLG) ai statelor membre EUREKA.

Kick-off meeting GEOTHERMICA

Responsabilul proiectului GEOTHERMICA a participat  la prima intalnire ( kick-off-meeting) organizata in cadrul acestui proiect.

 

COFASP Governing Board meeting

Responsabilul UEFISCDI al proiectului COFASP - Cooperation in Fisheries, Aquaculture and Sea food Processing, a participat la intalnirea Bordului Director al consortiului  proiectului.

Expert Panel and Cash Management Board Meetings ERA4CS

Responsabilul proiectului ERA4CS din partea UEFISCDI a participat la Expert Panel and Cash Management Board Meetings.

Intalnire de lucru proiect COLUMBUS

Un reprezentant UEFISCDI a participat, alaturi de reprezentantii institutiilor partenere in proiectul „Monitoring, Managing and Transfering Marine and Maritime Knowledge for Sustainable Blue Grouth- COLUMBUS, la cea de a patra  intalnire de lucru organizata organizata de echipa de management a proiectului, AquaTT, impreuna cu Centrul Tehnologic  CETMAR, la Vigo, Spania.

Kick-off meeting ERA-Net Smart Grids Plus

Delegatul UEFISCDI a participat la intalnirea de kick-off organizata de echipa de suport a initiativei pentru echipele care au obtinut finantare in primul apel desfasurat in 2015. Printre acestea se numara si proiectul CERA-SG, parteneriat intre Romania si Germania, care implica reprezentanti din mediul de cercetare si privat, intentionand sa piloteze in tara noastra o solutie de eficientizare a retelelor inteligente (smart grids) prin exploatarea cu metode noi a datelor privind detectarea pierderilor din reteaua de distributie electrica. Scopul final este eficientizarea consumului energetic, care sa se traduca in costuri reduse pentru utilizatorii finali.

Alignment of National RTI Programming with Structural Funds Programming Workshop

Delegatul UEFISCDI a luat parte la Alignment of National RTI Programming with Structural Funds Programming Workshop in cadrul caruia s-a discutat despre imbinarea/alinieri finantarii RDI din surse nationale cu finantarea prin programele din fondurile structurale. Initiatorii acestui eveniment isi propun sa organizeze o serie de workshopuri pe aceasta tema pentru a putea impartasi cele mai bune practici din cat mai multe tari.

 

Intalnirea Grupului National pentru Implementare al programul EUROSTARS

Reprezentantul UEFISCDI a participat la intalnirea Grupului National pentru Implementare a programul EUROSTARS.

Workshop Danube Funding Coordination Network

Reprezentantul UEFISCDI a participat la workshop-ul de constituire a retelei Danube Funding Coordination Network organizat in cadrul proiectului Danube-INCO.NET in stransa cooperare cu coordonatori si actori din Axa prioritara 7 din Strategia pentru Regiunea Dunarii.

 

Manunet TCT I

Responsabilul proiectului MANUNET II din partea UEFISCDI a participat la Manunet TCT I, Preparation of Consortium Agreement and Grant Agreement pentru Manunet III

Evenimentul de lansare a celui de-al doilea apel desfasurat in cadrul initiativei ERA-Net Smart Grids Plus

Delegatul UEFISCDI a luat parte la pregatirea si organizarea evenimentul de lansare celui de-al doilea apel desfasurat in cadrul initiativei ERA-Net Smart Grids Plus desfasurat in Stockholm in aprilie 2016. Cu aceasta ocazie a fost prezentat si proiectul CERA-SG implementat in parteneriat transnational intre Romania si Germania.

Biodiversa Roadmap Workshop

Responsabilul proiectului BiodivERsA3 a participat la  Biodiversa Roadmap Workshop.

EURAXESS TOP III – WP 8 Towards EURAXESS 2020: network diversification, knowledge transfer, quality development and impact

Reprezentantul UEFISCDI a participat la intalnirea aferenta pachetului de lucru 8 al proiectului EURAXESS TOP III pentru stabilirea liniilor directoare ale activitatilor si prezentarea conceptelor de baza de catre liderii de activitate.

Intalnire ERA-Net Smart Grids Plus

Responsabilul UEFISCDI al proiectul ERA-Net Smart Grids Plus a participat la cea de a 6-a intalnire a comitetului director.

Water JPI Advisory Board Meeting & WaterWorks 2014 Additional Activities Meeting

Responsabilul proiectului  WaterWorks 2014 a participat la Water JPI Advisory Board Meeting & WaterWorks 2014 Additional Activities Meeting.