Aceasta este versiunea veche a site-ului UEFISCDI. Pentru informatii actuale accesati http://uefiscdi.gov.ro

Participari intalniri proiecte internationale

Seminarii ERA-IB2

Responsabilul proiectului ERA-IB-2 a participat la Mid-term seminar 4th joint call; Final seminar 3rd call & 10th ERA-IB-2 Executive Board meeting.
 

Conferinta si intalnirea de lucru in cadrul proiectului COLUMBUS

Reprezentantul UEFISCDI a participat la prima conferinta anuala si cea de a treia  intalnire de lucru a partenerilor proiectului „Monitoring, Managing and Transfering Marine and Maritime Knowledge for Sustainable Blue Grouth COLUMBUS

 

E-RARE 3 Network Steering Committee & RE(ACT) Congress

Responsabilul proiectului  E-RARE 3 a participat la Network Steering Committee & 3rd International Congress on Research of Rare and Orphan Diseases. Congresul RE(ACT) a fost organizat de consortiul E-RARE 3 in colaborare cu Blackswan Foundation cu scopul de a crea un spatiu de dialog pentru factorii interesati din domeniul bolilor rare.

FACCE SURPLUS Era-Net Steerring Committee meeting

Responsabilul proiectului FACCE SURPLUS Era-Net , din partea UEFISCDI, a participat la Steerring Committee meeting.

Working Group meeting MANUNET II

Responsabilul proiectului  MANUNET II, din partea UEFISCDI, a participat la intalnirea de lucru cu leaderii pachetelor de lucru pentru a analiza/stabili urmatorii pasi pana la finalizarea proiectului, precum pentru a decide structura conferintei finale.

Kick-off meeting RI-LINKS2UA

Reprezentantii agentiilor care formeaza consortiul proiectului   "RI-LINKS2UA - Strengthening Research and Innovation Links towards Ukraine" s-au intalnit sa discute, intr-o prima intalnire de lucru, implementarea proiectului. Acest eveniment a marcat lansarea acestui proiect de mare anvergura dintre UE si Ucraina in domeniul cercetarii si inovarii. Reuniunea a fost gazduita de catre coordonatorul proiectului  ZSI – Centrul pentru Inovare sociala.

Kick-off meeting ACT

Reprezentantii agentiilor care formeaza consortiul proiectului "ACT – Accelerating CCS Technologies" au luat parte la "kick-off  meeting" a proiectului. In cadrul intalnirii, fiecare leader de pachet de lucru a prezentat calendarul implementarii activitatilor.

Joint Call Committee Meeting, Governing Board Meeting & The Public ERA-MIN Closing Event

Coordonatorul UEFISCDI al proiectului ERA-MIN ERANET - Network on the Industrial Handling of Raw Materials for European Industries a participat la Joint Call Committee Meeting, Governing Board Meeting & The Public ERA-MIN Closing Event.

COFASP Governing Board meeting

Responsabilul UEFISCDI al proiectului COFASP - Cooperation in Fisheries, Aquaculture and Sea food Processing, a participat la intalnirea Bordului Director al consortiului  proiectului.

4th ERA-MarineBiotech PMT meeting

Responsabilul UEFISCDI al proiectului Marine biotechnology ERA-NET a participat la  4th ERA-MarineBiotech PMT meeting.

Scoping Workshop for 2nd Era-Net Smart Grids Plus

UEFISCDI a fost reprezentata de un delegat la doua evenimente desfasurate in cadrul intalnirilor de management din proiectul Era-NET Smart Grids Plus.

CORE Organic Plus - 5th Governing Board meeting

Coordonatorul local al proiectului CORE Organic Plus a participat la CORE Organic Plus - 5th Governing Board meeting.

Intalnirea EUREKA PROFACTORY si EUREKA NPC1 & HLG1

Delegatii UEFISCDI au participat la intalnirea EUREKA PROFACTORY+ si la prima reuniune periodica EUREKA NPC1 & HLG1 organizate de Suedia  in calitate de tara ce detine  presedintia EUREKA pentru perioada 2015-2016.

Intalnirea COFASP a reprezentantilor Agentiilor Finantatoare

Coordonatorii UEFISCDI ai proiectului COFASP - Cooperation in Fisheries, Aquaculture and Sea food Processing au participat la Intalnirea reprezentantilor Agentiilor Finantatoare.

ERASysAPP Executive Board & Steering Committee Meeting

In cadrul proiectului ERASysAPP- Systems Biology Applications avut loc Executive Board & Steering Committee Meeting.